“Wat je in het verleden hebt gedaan beïnvloedt niet het heden, maar wat je in het heden doet heft het verleden op en zal logisch gezien de toekomst veranderen.” – Paulo Coelho

Integratieve Coaching

Loop je vast in je werk, studie of een verandering in je leven waar je graag samen met iemand naar wilt kijken, dan ben je bij Praktijk Saffier aan het goede adres. Coaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces dat ingezet kan worden om te breken met oude gewoontes/patronen en nieuw gedrag aan te leren.

Aan de ontwikkelingsvraag die hieruit voortvloeit, koppelen we doelen. Om deze doelen te bereiken reflecteren we op wat je kan en worden er handvatten aangereikt om vooruit te gaan. Coaching is een praktische en toekomstgerichte werkwijze. Er is aandacht voor je kwaliteiten en krachtgebieden.

Bij therapie ligt de focus meer op het verhelpen van mentale blokkades of psychische klachten, waarbij er door middel van gesprekken onderliggende oorzaken, die in je leven ontstaan, naar boven worden gehaald en er wordt gestreefd naar herstel. Hierbij is vaak meer tijd nodig voor het behalen van de gestelde doelen. Denk je therapie nodig te hebben, surf dan naar de pagina waar je meer leest over therapie.


Wanneer kun je denken aan coaching?

  • Als je meer zelfvertrouwen wilt ontwikkelen, om bijvoorbeeld leren nee te zeggen.
  • Om inzicht te verkrijgen in je eigen functioneren: waar ligt je kracht en waar je belemmeringen?
  • Je bent uit evenwicht en op zoek naar meer balans.
  • Je ervaart geen keuzevrijheid en wilt de regie weer in eigen handen nemen.

 

“Heleen was voor mij de eerste therapeute waar ik op eigen initiatief contact mee zocht. Dit was voor mij in het begin spannend omdat ik niet goed wist wat ik kon verwachten. Ik vond het niet moeilijk om Heleen in vertrouwen te nemen en de leestips en verschillende werkvormen hebben me erg geholpen om dichter bij mezelf te komen en mijn verschillende aspecten beter te begrijpen. Dankjewel voor de fijne begeleiding, dit proces was voor mij een belangrijke stap om beter door mijn leven te kunnen navigeren.”

“Heleen heeft mij en mijn toenmalige vriend begeleid in een afscheidssessie van een jarenlange relatie. Vol aandacht luisterde ze, hielp ze ons de woorden te vinden en afscheid te nemen. Ik ben alleen doorgegaan met de sessies, waarin Heleen mij heeft laten inzien dat ik ben opgegroeid tot een volwassen vrouw met veerkracht. Ze heeft mij laten ervaren dat mijn stem ertoe doet en dat ik mijn ‘gekke’ kant mag laten zien. De opdrachten en visualisaties die Heleen meegaf, helpen mij nog vaak. Bedankt voor de veilige plek die je voor mij was om zelf de belangrijke keuzes te maken.”

Praktijk Saffier

🏠  De la Reijstraat 11

6814 AD  ARNHEM

✉   info@praktijksaffierarnhem.nl

☎   06-83407674

Kvk: 09193529

 

Openingstijden

Maandag      9:00-17:00

Dinsdag        9:00-17:00

Woensdag   9:00-17:00

Donderdag  9:00-17:00

Vrijdag           gesloten

Quick Links

Over mij

Contact

Privacy

 

Registraties:

VIT registratienummer: 863.22.A

AGB-code praktijk:90091042
AGB-code therapeut:90113699 

RBCZ registratienummer: 220608R