Coaching in Arnhem

“Alles wat je deelt wordt draaglijk.”

– Daniel J. Siegel

 

Graag sta ik naast je, om vanuit empathie de verbinding met je aan te gaan. Klik hier voor een filmpje van Brené Brown over empathie en wat het verschil is met sympathie.

Meer over Heleen

Graag ontvang ik je zonder oordeel, vanuit een integer en nieuwsgierig hart met oren die graag luisteren. Veiligheid, vertrouwen en empathie zijn basis ingrediënten die je van mij mag verwachten. Tevens wil ik je erkenning geven voor datgene waar jij mee rond loopt, omdat het zo belangrijk is dat die gevoelens er mogen zijn. Vanuit die erkenning wil ik samen met jou gaan verkennen wat je nodig hebt om herstel en groei te ervaren.

Woorden die mij kenmerken zijn: warm, spontaan, eerlijk, enthousiast, open, zorgzaam, krachtig, analytisch, sociaal, trouw, gastvrij, betrokken, luisterend aanwezig, empathisch, betrouwbaar en invoelend.

Ik voel mij geïnspireerd door mijn christelijke achtergrond. Geloof kan geïntegreerd worden in de therapie, dat hoeft niet. Jij bent hierin bepalend.


Er is hoop
Gun jij jezelf groei, op welk gebied dan ook in je leven? Wat een cadeau geef je jezelf dan. Het kan ook zijn dat je ergens last van hebt waardoor je terugkerend vastloopt. En dat kan van alles zijn. Misschien heb je last van chronische vermoeidheid of social mediastress. Of ben je opgegroeid in een onveilige omgeving of zijn er andere (traumatische) gebeurtenissen in je leven geweest waar je naar zou willen kijken. Dan begeleid ik je daar graag bij. Zelf ben ik ook door processen gegaan en ik heb ervaren hoe heilzaam dat is. Graag wil ik de hoop voorhouden die er is, want die gloort aan de horizon!

Tijdens het intake/kennismakingsgesprek beantwoord ik graag alle vragen. Even bellen kan uiteraard ook.


Mijn loopbaan

Ik heb een HEAO opleiding gevolgd met als richting economisch-linguïstisch. Na een tijdje in het internationale bedrijfsleven gewerkt te hebben en voor de non-profit organisatie Compassion, run ik sinds juli 2009 mijn eigen internationale bedrijfje, namelijk Bed & Breakfast Jansbeek. Ik ontvang met veel plezier gasten vanuit de hele wereld. Ik vind het heerlijk om ze onder te dompelen in onze gastvrijheid en sta graag in de keuken om lekkernijen voor bij de ontvangst of andere baksels te maken… Ik ben gefascineerd geraakt door de verscheidenheid van mensen en wilde graag iets gaan betekenen in de gebrokenheid van deze wereld.

Hiertoe heb ik de 4-jarige opleiding Integratieve Therapie gevolgd bij Groundwork. Daarvoor was het nodig om ook mijn eigen gebrokenheid onder ogen te zien, een proces aan te gaan wat pittig was, maar die me op diep niveau heling heeft gebracht. Heling in mijn eigen gezin, maar ook in mijn gezin van herkomst. Ik vind het een voorrecht om dit geschenk door te kunnen geven aan mijn cliënten en draag graag een steentje bij aan jouw herstel en groei. Dit doe ik op een bevoorrechte plek, namelijk de eerste etage van een monumentaal pand, ontworpen door de architect Diehl. De sfeer die het uitademt is nostalgisch. En je zult zien dat het uitzicht vanuit de praktijkruimte minstens zo mooi is: a room with a view.

Mijn opleidingen

  • Integratieve Coaching en Therapie – Groundwork
  • SHO Registeropleiding Psychosociale basiskennis – Con Amore
  • EFT Relatietherapie basis – EFT Nederland
  • Familieopstellingen en systemisch werken module 1 – Jerphaas
  • HEAO Economisch Linguïstisch – HAN

Bijscholingen, o.a.:

  • De polyvagaaltheorie in therapie
  • Rouw & Verlies
  • EFT verdieping o.a. over affaires en agressie.

 

 

Ervaringen van cliënten die jou voor gingen

“Heleen gaf mij alle ruimte en vertrouwen. Checkte ook iedere keer of ik toe was aan een oefening. Heeft alles rustig opgebouwd. Het was gewoon heel fijn en ik denk dat ik in de toekomst nog wel eens aanklop.”

“Ik voelde me erg down en schaamde me dat ik als sterke vrouw zo diep in de put was gezonken. Ik kon mezelf er niet meer uittrekken. Bij Heleen voelde ik vertrouwen om te vertellen wat me ten diepste dwars zat. Samen met haar ben ik op zoek gegaan naar de oorzaken van mijn emotionele disbalans en het verdriet waarvan ik de oorzaak niet begreep. Door haar zachtaardige, begripvolle aanpak en stug volhouden, kom ik langzaam maar zeker weer boven water. Mijn paniekaanvallen en nachtmerries zijn verdwenen. Heel soms vonkt er weer een moment van blijdschap terug in mijn dag. Heel fijn vind ik dat mijn christelijk geloof een plekje krijgt in de behandeling. Ik ben er nog niet, maar ik heb er vertrouwen in dat ik uit die put kom, waarschijnlijk sterker dan dat ik ooit was.”

Praktijk Saffier

🏠  De la Reijstraat 11

6814 AD  ARNHEM

✉   info@praktijksaffierarnhem.nl

☎   06-83407674

Kvk: 09193529

 

Openingstijden

Maandag      9:00-17:00

Dinsdag        9:00-17:00

Woensdag   9:00-17:00

Donderdag  9:00-17:00

Vrijdag           gesloten

Quick Links

Over mij

Contact

Privacy

 

Registraties:

VIT registratienummer: 863.22.A

AGB-code praktijk:90091042
AGB-code therapeut:90113699 

RBCZ registratienummer: 220608R