Praktijkruimte

De ruimte waarin ik je ontvang is op de eerste etage van een monumentaal pand, ontworpen door de architect Diehl. De sfeer die het uitademt is nostalgisch. En je zult zien dat het uitzicht vanuit de praktijkruimte minstens zo mooi is: a room with a view.

Met de auto:
Vanaf de A50 neem je afslag nummer 20 (Arnhem, Openlucht Museum, Burgers Zoo) en vanaf de A12 neemt u afslag nummer 26 (Arnhem-Noord). De snelweg af volg je de borden Arnhem. Je rijdt Arnhem in via de Apeldoornseweg en bij de 4e stoplichten NA de benzinepomp Total (aan uw linkerhand) ga je bij dat 4e stoplicht rechtsaf de Paul Krugerstraat in. Je rijdt deze straat naar beneden en net voor Hotel Molendal sla je linksaf  de la Reijstraat in. Je rijdt dan als het ware om het water heen en praktijk Saffier bevindt zich in hetzelfde pand als waar ook een tandartsenpraktijk gevestigd is. De praktijk bevindt zich op de eerste etage aan de voorzijde. 

Parkeren:

Parkeren kan in de la Reijstraat, let op: dit is betaald parkeren! Wens je gratis te parkeren, kan dat ook. Vanaf de Jacob Cremerstraat en dan de wijk in, kun je gratis parkeren. Je loopt daar vandaan in een paar minuten naar de praktijk.

Let op: de grote parkeerplaats links voor de ingang van Praktijk Saffier behoort toe aan de tandartsenpraktijk die eveneens in dit pand gevestigd is. Deze is dus uitsluitend voor bezoekers van de tandartsenpraktijk. 

Met de trein:
Als je met de trein komt, kun je op verschillende wijze hier komen. Met de bus, met een taxi of lopend.

Als je wilt lopen dan stap je op het Centraal Station Arnhem aan de Sonsbeekzijde uit (dit is de achterzijde van het CS). Je verlaat het station en gaat dan rechtsaf de weg naar beneden.
Beneden aan die straat steek je bij het voetgangersstoplicht over, je houdt het spoorviaduct aan je rechterzijde. Je neemt de straat recht tegenover je waar ook de trolleybus rijdt, dit is de Cronjéstraat. Vrij snel aan je rechterhand zie je de la Reijstraat.

Met de bus vanaf het Centraal Station moet je aan de centrumzijde uitstappen. Je neemt lijn 3 Burgers Zoo/Openluchtmuseum en stapt uit bij halte Bothaplein (tweede halte). Praktijk Saffier bevindt zich bij het uitstappen links voor je, aan de overzijde van het water.

Praktijk Saffier

🏠  De la Reijstraat 11

6814 AD  ARNHEM

✉   info@praktijksaffierarnhem.nl

☎   06-83407674

Kvk: 09193529

 

Openingstijden

Maandag      9:00-17:00

Dinsdag        9:00-17:00

Woensdag   9:00-17:00

Donderdag  9:00-17:00

Vrijdag           gesloten

Quick Links

Over mij

Contact

Privacy

 

Registraties:

VIT registratienummer: 863.22.A

AGB-code praktijk:90091042
AGB-code therapeut:90113699 

RBCZ registratienummer: 220608R