Praktijkruimte

De ruimte waarin ik je ontvang is een mooie, ruime, lichte kamer met een comfortabele zithoek, een koffie-en thee hoek, een wastafel en een afgesloten toilet. De ruimtes dienen buiten de praktijkuren om als Bed & Breakfast. Gasten ervaren deze ruimtes als warm en gezellig; een tweede thuis…

Deze ruimtes bevinden zich op de tweede verdieping van een herenhuis. Mocht je slecht ter been zijn, kunnen we samen kijken waar we een voor jou passende ruimte kunnen inrichten, zodat je niet de twee trappen omhoog hoeft.

Routebeschrijving

Met de auto:
Vanaf de A50 neem je afslag nummer 20 (Arnhem, Openlucht Museum, Burgers Zoo) en vanaf de A12 neem je afslag nummer 26 (Arnhem-Noord). De snelweg af volg je de borden Arnhem. Je rijdt Arnhem in via de Apeldoornseweg en bij de 4e stoplichten NA de benzinepomp Total (aan je linkerhand) ga je bij dat 4e stoplicht linksaf de Jacob Cremerstraat in. Nummer 13 is vrij snel aan je linkerhand, het eerste herenhuis schuin tegenover café Nescio. Neem de tijd om een parkeerplek te zoeken, want we grenzen aan het betaald parkeren, maar het is hier in onze straat en de zijstraten nog gratis.

Met de bus vanaf het Centraal Station moet je aan de centrumzijde uitstappen (dit is met de roltrappen omlaag). In de stationshal door naar achteren aan de rechterzijde is het busstation. Hier vertrekt de bus 3 Burgers Zoo / Openluchtmuseum  of bus 13 Klarendal naar Praktijk Saffier. Stap uit bij halte ‘Jacob Cremerstraat’. Praktijk Saffier bevindt zich schuin tegenover café Nescio. Lopend kan uiteraard ook, neem dan de uitgang Sonsbeekzijde. Het is nog geen 10 minuten lopen naar Praktijk Saffier.