“Wat je in het verleden hebt gedaan beïnvloedt niet het heden, maar wat je in het heden doet heft het verleden op en zal logisch gezien de toekomst veranderen.” – Paulo Coelho

Routebeschrijving

Met de auto:
Vanaf de A50 neemt u afslag nummer 20 (Arnhem, Openlucht Museum, Burgers Zoo) en vanaf de A12 neemt u afslag nummer 26 (Arnhem-Noord). De snelweg af volgt u de borden Arnhem. U rijdt Arnhem in via de Apeldoornseweg en bij de 4e stoplichten NA de benzinepomp Total (aan uw linkerhand) gaat u bij dat 4e stoplicht linksaf de Jacob Cremerstraat in. Nummer 13 is vrij snel aan uw linkerhand, het eerste herenhuis schuin tegenover café Nescio. Neemt u de tijd om een parkeerplek te zoeken.

Met de trein:
Als u met de trein komt, kunt u op verschillende wijze hier komen. Met de bus, met een taxi of lopend.

Als u wilt lopen dan stapt u op het Centraal Station Arnhem aan de Sonsbeekzijde uit (dit is de achterzijde van het CS). U verlaat het station en gaat dan rechtsaf de weg naar beneden.
Beneden aan die straat steekt u bij het voetgangersstoplicht over, u houdt het spoorviaduct aan uw rechterzijde. U neemt de straat recht tegenover u waar ook de trolleybus rijdt, dit is de Cronjéstraat. Als u deze straat volgt, die later ook omhoog gaat, en bij het stoplicht rechtdoor oversteekt, dan komt u in de Jacob Cremerstraat aan.

Met de bus vanaf het Centraal Station moet u aan de centrumzijde uitstappen en naar het busstation of Willemsplein lopen (beiden op loopafstand). Hiervandaan vertrekt de bus naar Praktijk Saffier:

U neemt lijn 3 Burgers Zoo/Openluchtmuseum en stapt uit bij halte Jacob Cremerstraat. Praktijk Saffier bevindt zich schuin tegenover café Nescio.

Praktijk Saffier

🏠  Jacob Cremerstraat 13

        6821 DA  ARNHEM

✉   info@praktijksaffierarnhem.nl

☎   06-83407674

 

Openingstijden

Maandag      9:00-17:00

Dinsdag        9:00-17:00

Woensdag   9:00-17:00

Donderdag  9:00-17:00

Vrijdag           gesloten

Quick Links

Over mij

Contact

Privacy

 

Registraties:

VIT registratienummer: 863.22.A

AGB-code praktijk:90091042
AGB-code therapeut:90113699 

RBCZ registratienummer: 220608R