Tarieven / Vergoedingen

Kosten sessie van een uur

September 2021 – februari 2022            € 65,00 per uur en  € 85,00 per 1,5 uur 

Vanaf februari 2022                                  € 75,00 per uur en  € 95,00 per 1,5 uur 

Je profiteert van korting zolang ik in opleiding ben, dus doe daar je voordeel mee. Mocht je budget ontoereikend zijn, kun je contact met me opnemen en zoeken we samen naar andere mogelijkheden.

Een intakegesprek waarbij na een half uur besloten wordt samen verder te gaan, duurt 1,5 uur. Het laatste uur is gelijk de eerste sessie. Het tarief hiervan is gelijk aan een vervolgsessie van een uur, namelijk bovengenoemd uurtarief tussen de € 65,00 – € 75,00.
Mochten we na een half uur kennismaken besluiten niet verder te gaan, dan zijn daar geen kosten aan verbonden.

De kwaliteit van onze gesprekken wordt gewaarborgd omdat ik onder begeleiding van erkende en ervaren supervisoren werk. Daarnaast ben ik student-lid van de beroepsvereniging NVPA en aangesloten bij de Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg: de SCAG.

Vanaf het behalen van mijn diploma worden de gesprekken door de meeste ziektekostenverzekeraars vanuit het aanvullend pakket (alternatieve geneeswijzen) gedeeltelijk vergoed. Bij vergoeding vanuit het aanvullende pakket geldt geen eigen risico.

 

De kleine lettertjes

Graag begin ik met een kennismaking van een half uur. Hierin kunnen we kijken of er een klik is en kan ik een inschatting maken hoeveel sessies van één uur er nodig zijn om aan de slag te gaan met jouw thema(’s)/vraagstukken. Als na dat half uur blijkt dat met elkaar verder gaan, is dat de eerste sessie en nemen we daar 1,5 uur voor. Nemen we na dat half uur weer afscheid van elkaar, is het kosteloos.

Voor alle sessies geldt dat je geen verwijzing van je huisarts nodig hebt. Je kunt afspreken voor een sessie van maandag t/m donderdag vanaf 9:00 – 15:00 uur.

Sessies zijn altijd op afspraak.

Als je onverhoopt niet kunt op de afgesproken tijd, neem dan even contact met me op. Het is altijd mogelijk om de afspraak in overleg te verplaatsen. Voor afspraken die binnen 48 tot 24 uur worden afgezegd betaal je 50% voor de gereserveerde tijd en ruimte. Een sessie die minder dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd, wordt geheel in rekening gebracht.