Tarieven / Vergoedingen

Kosten sessie integratieve therapie en coaching

€ 95,00 per uur en  € 115,00 per 1,5 uur

Een intakegesprek waarbij na een half uur besloten wordt samen verder te gaan, duurt 1,5 uur. Het laatste uur is gelijk de eerste sessie. Het tarief hiervan is gelijk aan een vervolgsessie van een uur, namelijk bovengenoemd uurtarief van € 95,00. Uiteraard kun je je keuze om verder te gaan ook (enige dagen) na het intakegesprek maken. Je bent dan alleen 1 uurtarief kwijt.
Mochten we na een half uur kennismaken besluiten niet verder te gaan, dan zijn daar dus geen kosten aan verbonden.

Kosten EFT relatietherapie

€ 150,00 per sessie van 90 minuten (helaas wordt dit doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraars).

De individuele gesprekken worden door de meeste zorgverzekeraars vanuit het aanvullend pakket (alternatieve geneeswijzen) gedeeltelijk vergoed. Bij vergoeding vanuit het aanvullende pakket geldt geen eigen risico. In het geval dat je niet aanvullend verzekerd bent en het tarief vormt een belemmering om een traject te starten, laat het me dan weten, zodat we daar samen naar kunnen kijken.

Voor een actueel overzicht m.b.t. de vergoedingen vanuit de zorgverzekering: klik hier. Zit jouw zorgverzekeraar er niet bij, neem dan even contact op met je zorgverzekeraar en zeker te weten of zij wel of niet vergoeden.

Kwaliteit

Ik ben gediplomeerd Integratief Coach en Therapeut. De Groundwork post-HBO beroepsopleiding is geaccrediteerd door de SKB

De kwaliteit van onze gesprekken wordt gewaarborgd omdat ik lid ben van de Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT) onder registratienummer 863.22.A. Maar het kan natuurlijk altijd dat je ergens niet tevreden over bent. Laat het me dan weten, zodat we er samen over in gesprek kunnen gaan. Mocht dat niet het gewenste effect voor jou hebben, kun je een beroep doen op een klachtenfunctionaris. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorgen (Wkkgz).

Als registertherapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ) en ben ik aangesloten bij geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG). En ben ik aangesloten bij het kwaliteitsregister voor HBO-opgelide therapeuten in de complementaire zorg, het RBCZ

De kleine lettertjes

Voor alle sessies geldt dat je geen verwijzing van je huisarts nodig hebt. Je kunt afspreken voor een sessie van maandag t/m donderdag tussen 9:00 – 17:00 uur.

Sessies zijn altijd op afspraak.

Als je onverhoopt niet kunt op de afgesproken tijd, neem dan even contact met me op. Het is altijd mogelijk om de afspraak in overleg te verplaatsen. Voor afspraken die binnen 48 tot 24 uur worden afgezegd betaal je 50% voor de gereserveerde tijd en ruimte. Een sessie die minder dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd, wordt geheel in rekening gebracht.

 

Praktijk Saffier

🏠  De la Reijstraat 11

6814 AD  ARNHEM

✉   info@praktijksaffierarnhem.nl

☎   06-83407674

Kvk: 09193529

 

Openingstijden

Maandag      9:00-17:00

Dinsdag        9:00-17:00

Woensdag   9:00-17:00

Donderdag  9:00-17:00

Vrijdag           gesloten

Quick Links

Over mij

Contact

Privacy

 

Registraties:

VIT registratienummer: 863.22.A

AGB-code praktijk:90091042
AGB-code therapeut:90113699 

RBCZ registratienummer: 220608R